Winkel

Louwers Fietsen, een jong en modern bedrijf met jarenlange ervaring in de fietsenbranche. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte fietsen. Ook het onderhoud aan alle merken fietsen is geen probleem. Van elektrische fiets tot kinderfiets, Louwers Fietsen heeft het!

In onze showroom vindt u een ruim assortiment nieuwe fietsen van onder andere de merken Gazelle, Gazelle Ultimate, Sparta, Cortina en Alpina.
Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan onderdelen en accessoires. Onze collectie wisselt continu, telkens weer de nieuwste modellen en leuke aanbiedingen.

Het bekijken van de fietsen maar -nog veel belangrijker- ook het maken van een proefrit is uiteraard mogelijk. Wij vinden het erg belangrijk om niet alleen de uitleg over de fiets te geven, maar juist ook de fiets te laten ervaren. Al lijkt het op papier de perfecte fiets, het gaat om het rijden!

Wanneer de keuze is gemaakt zorgen we er met een uitgebreid servicepakket ook voor dat u kunt blijven genieten van uw aankoop. Leenfietsen, een haal- en brengservice en snelle reparaties bij kleine mankementjes zijn voorbeelden van onze mogelijkheden.


Ook voor vakkundige reparaties en onderhoud van uw fiets bent u bij ons aan het juiste adres. Van elektrische fiets tot lichtgewicht fiets en van kinderfiets tot mountainbike, Louwers Fietsen staat voor alle fietsen klaar!