Verzekeringen

Naar het werk, naar school, boodschappen doen of lekker de natuur in...
Met uw fiets kunt u letterlijk alle kanten op. Gezonde beweging, fris in de buitenlucht en geen parkeergedoe. Maar uw wilt wel altijd op uw fiets kunnen rekenen. Kiest u dan voor onze ANWB fietsverzekering. Een complete  verzekering tegen een verrassend lage prijs. Dat is fietsen zonder zorgen!

Bij diefstal direct een nieuwe fiets!

Uw fiets gestolen? U moet er niet aan denken!
Met de ANWB fietsverzekering komt alles weer goed. U bent volledig verzekerd
tegen diefstal. Wordt uw fiets in de eerste drie jaar gestolen, dan krijgt u kosteloos direct een nieuwe. Van hetzelfde merk en hetzelfde type, ook bij prijsstijgingen. U gaat er dus nooit op achteruit.


Hoe goed u ook verzekerd bent,diefstal van uw fiets blijft natuurlijk erg vervelend. Zet uw fiets daarom altijd op slot, waar u hem ook neerzet. Alleen als u alle originele sleutels inlevert, komt u in aanmerking voor schadevergoeding.

Alle pluspunten op een rij:
- Bij diefstal of totaal verlies binnen drie jaar, direct een nieuwe fiets
- Prijsstijgingen zijn meeverzekerd
- Geen eigen risico na diefstal van de fiets
- Schadedekking mogelijk
- Verhaalrechtsbijstand en ongevallenverzekering mogelijk
- Pechhulp mogelijk (bij een E-bike)

Onze tip!
Het is niet alleen mogelijk om uw fiets tegen diefstal te verzekeren maar ook tegen beschadigingen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en dan kan de schade behoorlijk oplopen. Wilt u dat schade ook wordt vergoed? Kies dan voor de dekking diefstal en beschadiging plus. uw fiets is dan altijd volledig verzekerd. 

Als uw fiets beschadigd raakt, bijvoorbeeld door een val of een aanrijding, dan wordt dat volledig vergoed behalve een klein eigen risico.

Verzekerd u uw fiets via Louwers Fietsen? Dan zijn wij uw tussenpersoon en aanspreekpunt.
U kunt dus gewoon bij ons aan de balie terecht.