Nieuwe fietsen

Bij ons kunt u terecht voor de volgende merken:

Gazelle
Wij zijn Gazelle Premium Dealer. Dit betekent dat u zowel voor de hele collectie nieuwe fietsen, als ook voor advies, onderhoud en reparatie bij ons terecht kunt. Tevens hebben we diverse testfietsen van Gazelle zodat ook een wat langere proefrit (in overleg) mogelijk is. 

Qwic
Ook van dit merk zijn wij Premium Dealer. Een groot deel van de collectie is bij ons in de winkel aanwezig, daarnaast zijn wij ook voor dit merk getraind om alle service te kunnen verlenen, zowel bij aanschaf als daarna.

Cortina - Alpina
Alpina is HET merk op het gebied van kinderfietsen tot en met 26". Daar waar Alpina stopt, gaat Cortina door met een collectie voor jongeren en volwassenen. Zowel transport, stadsfietsen als ook e-bikes zitten in de collectie.

Sinds 2020 zijn wij RDW geregistreerd en kunnen we bij aanschaf van een speed-pedelec of e-speed de volledige kentekenregistratie voor u regelen. 

Omdat het een onmogelijke opgave is om de steeds wisselende collectie van deze merken actueel te houden verwijzen we u door naar de websites van de fabrikanten: