Mogelijkheden tijdens de lockdown

Wat is er mogelijk nu we nog in lockdown zijn?
Onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken, de werkplaats blijft open.
We houden allemaal 1.5 meter afstand, dragen een mondkapje en volgen de richtlijnen van het RIVM, dit vragen we ook van u.


Een nieuwe fiets aanschaffen?
Geen probleem, bel ons op 013-5141245 om een afspraak in te plannen. Wij mogen maximaal 2 klanten tegelijk in de winkel ontvangen en er moet minstens 4 uur tussen het plannen en de afspraak zitten.
Tijdens de afspraak nemen we een uur de tijd om u van alle gewenste informatie te voorzien.Ook het uitproberen van verschillende fietsen is mogelijk.


Op zoek naar een nieuwe fietstas of accessoires bekijken?
Ook dan bent u op afspraak welkom bij ons in de winkel, we plannen hiervoor een kwartier of indien gewenst een langere tijd. Het laten monteren van kleine accessoires zoals een spiegel of een telefoonhouder kan meteen voor u gedaan worden.


Reparatie van de fiets?
Onze werkplaats blijft geopend om jullie op de fiets te kunnen houden. U kunt uw fiets hiervoor met of zonder afspraak komen brengen bij ons in de winkel, hiervoor gebruikt u de werkplaats ingang aan de zijkant van de winkel.
Wanneer we een afspraak inplannen voor uw fiets wordt deze op de afgesproken dag gerepareerd, zo hoeft u uw fiets niet lang te missen. Heeft u onverwacht problemen met uw fiets dan doen wij ons best om deze zo snel mogelijk te repareren.
Het is met de huidige maatregelen niet mogelijk om in de winkel op de reparatie van uw fiets te wachten. 
We hebben gewone leenfietsen en een beperkt aantal elektrische leenfietsen, mocht u hiervan gebruik willen maken kunt u deze reserveren bij het maken van uw afspraak om er zeker van te zijn dat we een fiets voor u beschikbaar hebben.


Webshop
In onze webshop kunt u altijd terecht en duidelijk zien welke producten we verkopen. Hier is de mogelijkheid om de accessoires thuis te laten bezorgen, houd er wel rekening mee dat door drukte bij de pakketdiensten de levering iets langer kan duren. Bij de keuze voor het afhalen van je bestelling bij ons in de winkel worden er geen verzendkosten gerekend.


Ga lekker fietsen, zorg voor elkaar en blijf gezond!

Marius, Arco en Susanne
Louwers Fietsen