Mogelijkheden tijdens de lockdown

Wat is er mogelijk nu we tot 9 februari in lockdown zijn?
Onze showroom is gesloten, de werkplaats blijft open.

Een nieuwe fiets aanschaffen?
Geen probleem, bel of mail even voor een afspraak, dan komen we naar u toe!
We brengen een selectie testfietsen mee zodat u een proefrit kunt maken. Ook krijgt u van ons hetzelfde goede advies als altijd. Tot een keuze gekomen? De fiets wordt voor u besteld, rijklaar gemaakt en thuisbezorgd!

Nog aan het oriënteren? Ook dan komen we graag bij u langs voor een adviesgesprek.

Werkplaats
Onze werkplaats blijft geopend om jullie op de fiets te kunnen houden. Die lekke band laten repareren, je defecte achterlicht laten vervangen of een onderhoudsbeurt voor de fiets is geen probleem. Ook het laten monteren van accessoires zoals fietstassen en fietsstoeltjes blijft mogelijk. Je bent nog steeds welkom om de fiets zelf te komen brengen en halen tijdens de normale openingstijden, het wachten op een reparatie bij ons binnen is helaas niet mogelijk. We houden allemaal 1.5 meter afstand, dragen een mondkapje en volgen de richtlijnen van het RIVM.

Ophalen en bezorgen van reparaties
Als je niet naar ons kan komen of liever thuis blijft, kunnen we de fiets ophalen en gerepareerd weer thuis bezorgen. Binnen de Beerzen doen we dit gratis, mocht je in een van de omliggende dorpen wonen rekenen we €5,- per rit ( Oirschot, Spoordonk, Diessen, Haghorst, Vessem, Wintelre, Baarschot.) Bel ons op 013-5141245 om een afspraak te maken.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen of accessoires nodig? Deze kunnen we in de Beerzen gratis thuis bezorgen.

Webshop
In onze webshop kun je altijd terecht en duidelijk zien welke producten we verkopen. Hier heb je de mogelijkheid om het pakket thuis te laten bezorgen, houd er wel rekening mee dat we door de drukte bij de pakketdiensten een snelle levering niet kunnen garanderen. 

Openingstijden en vakantie
Onze openingstijden blijven ongewijzigd, wel zijn we gesloten als we zelf vakantie hebben tijdens de feestdagen.
Op kerstavond 24 december sluiten wij om 16.00 en zijn dan gesloten tot en met maandag 4 januari. Tijdens deze periode is de gehele winkel en werkplaats gesloten. 
Op dinsdag 5 januari staan we weer voor u klaar.

Ga lekker fietsen, zorg voor elkaar en blijf gezond!

Marius, Arco en Susanne
Louwers Fietsen