E-bike diagnose

Een goede diagnose van een probleem aan uw elektrische fiets kan een hoop kosten besparen.

Om die reden hebben we voor bijna alle fietsen apparatuur in huis waarmee we ze kunnen uitlezen. De fiets wordt dan aangesloten op onze computer en geeft aan welke storing er is opgetreden. Met deze informatie wordt de reparatie een stuk eenvoudiger, sneller en goedkoper. Daarnaast kunnen we u er al direct van op de hoogte brengen wat er aan de hand is.

Het werken met deze apparatuur is niet voor iedereen weggelegd. Onze monteurs hebben de bijbehorende technische trainingen gehad om er mee te mogen werken. Meerdere malen per jaar volgen we bijspijker cursussen om zo steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. We zijn dan ook gecertificeerd om te werken met nagenoeg alle e-bike systemen. Toch fijn om te weten dat we uw fiets ook kunnen onderhouden!

Onze diagnose apparatuur kan dus storingen opsporen, maar bijvoorbeeld ook een nieuw softwareprogramma op uw fiets installeren. Dit kan leiden tot betere prestaties of meer functies op het display van uw fiets. Ook kunnen we in sommige gevallen de conditie van uw accu bekijken.

Benieuwd naar de opties voor uw fiets? Vraag het ons gerust!